Почетоците на Пропоинт датираат од 1996 година. во мал гаражен простор, со двајца вработени, но голем ентузијазам и верба во успех. Денес се фирма со над 60 вработени, 5200 м2 работен простор и над 500 клиенти
Денес е на висока позиција
но за да се задржи позицијата потребен е супериорен и квалитетен производ во различни димензии во однос на своите конкуренти.
Главен промотор е квалитетот, брзината, ажурноста и професионалната изработка дури и на невозможните производи
Вашиот проект (Вашата организација и Вашиот бренд) е во добри раце.
Бидете сигурни дека вашиот производ ќе биде доставен на време и ќе биде со врвен квалитет.

Пристапот и ангажираноста се исти без оглед на големината и вредноста на проектот, не е важно дали се работи за илјадници или десетици тиражи
Вашиот успех е и наш успех

Луксузни производи

Види ги сите

Од хартија до производ

погледнете ги нашите канцеларии

најнова технологија

Високата позиција на пазарот ја одржуваат со следењето нови достигнувања во технолошкиот развој т.е. инвестирање во нова технологија од врвни светски производители како што се Heidelberg, Müller Martini, Rile Cart, Kodak....

Адреса: ул.1520 бр.12-а Пинтија

+389 2 306 3875
+389 78 266 751

propoint@propoint.com.mk

Работно време

06:00h-22:00h

ЧПП